Csak Angus marhahús kerül a Zing Burger hamburgereibe májustól

2025. május 1., csütörtök 11:05
Erdély Nemzeti Közleménytár

Budapest, 2025. május 1., csütörtök - Májustól kizárólag Angus marhahúsból készülnek a húspogácsák a Zing Burger étteremlánc egységeiben - jelentette be a cég társalapítója, Susánszky Ádám.

A prémium minőségű hús az észak-magyarországi Naragh, a Terra Pannonia és egy erdélyi beszállító közreműködésével érkezik. Az újítás hátterében egy amerikai húspogácsázó gép áll, amely kézi mozdulatokat utánozva készít pogácsákat. A lánc szerint a fejlesztés minimális áremeléssel is javítja az ár-érték arányt. A cég saját sütésű zsemlét és új köretkísérleteket is kínál. Közben a Zing Burger 16. üzletét nyitja Újlipótvárosban, egy korábbi ikonikus hentesbolt helyén. Kiadó: Cube-Élmény Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.