Így nőtt ki a semmiből az év hamburgerezője

2025. június 2., hétfő 9:06
Budapest Nemzeti Közleménytár

Budapest, 2025. június 2., hétfő - A balatoni vendéglátóhelyek bezárási hulláma ellenére az alsóörsi Bitang Burger töretlenül növekszik: már 50 ezer hamburgert adnak el évente, egy nap alatt akár 420 adagot is.

Az alapítók, Kovács Balázs, Kovács Olivér és Radnóti Mária szerint a folyamatos nyitvatartás és az egyszerű, de következetes működés hozta meg az eredményt. A vállalkozás 2021-ben indult, a Covid-időszak nehézségei közepette. A Street Kitchen szakmai zsűrije 2024-ben az év hamburgerezőjének választotta az éttermet. A csapat jelenleg is a növekvő kereslet kezelésén dolgozik, miközben az alapanyagárak emelkedésével is szembesül. Kiadó: Cube-Élmény Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.