A prémium snacking trend Magyarországon is erősödik

2025. augusztus 19., kedd 8:21
Budapest Nemzeti Közleménytár

Budapest, 2025. augusztus 19., kedd - Az elmúlt években a hazai fogyasztói szokások látványos átalakuláson mentek keresztül: egyre többen keresik a különleges, minőségi élelmiszereket, hajlandóak többet fizetni az egyedi ízvilágért és a természetes alapanyagokért.

A gasztrokultúra fejlődését mutatja a tematikus éttermek, kézműves termékek és gourmet rendezvények növekvő népszerűsége. A trendek egyik legizgalmasabb iránya a prémium snacking: olyan ropogtatnivalók, amelyek egyszerre nyújtanak különleges ízélményt és magas minőséget - mondja Illés Csaba, a Klasszis 96 Kft. ügyvezetője. Bővebben: https://hellosajto.hu/?p=24829 Kiadó: Helló Sajtó Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.