Jakabfi Dávid desszertjei zárták a Gundel Károly-gála menüsorát

2025. október 21., kedd 8:34
Budapest Nemzeti Közleménytár

Budapest, 2025. október 21., kedd - Mini desszertkülönlegességekkel aratott szakmai sikert Jakabfi Dávid cukrászmester a budapesti Gundel Károly-díjátadón.

A nagykanizsai szakember meghívása ritka elismerésnek számít, desszertjei a Gundel Étterem ünnepi menüsorát zárták. A kínálatban dobostorta bonbon barackpálinkával, fehér csokoládés Eszterházy, mákos-barackos makaron és modern Rigó Jancsi is szerepelt. A 700 kézzel készült édesség mögött közel 24 órás munka állt. A klasszikus magyar desszertek újragondolt formája és az ízpárosítások komoly figyelmet keltettek, új lehetőségeket nyitva meg a nemzetközileg is elismert mestercukrász előtt. Kiadó: Cube-Élmény Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.