Már nem a félkész termékeké a főszerep a menzán

2025. november 10., hétfő 9:04
Budapest Nemzeti Közleménytár

Budapest, 2025. november 10., hétfő - A slow food szemlélet teret nyert a hazai közétkeztetésben is - állítja Escusol Szőcs Julianna, a Julienne Kft. kereskedelmi igazgatója.

A cég friss, helyi alapanyagokat használ, elkerüli a félkész termékeket, és korszerű konyhatechnológiával készíti napi több ezer adag ételét. A természetes ízek megőrzésére törekvő, tudatos ételkészítés nemcsak az egészséget szolgálja, hanem nevel is: a gyermekkorban megismert valódi ízek hozzájárulnak a felnőttkori tudatos táplálkozáshoz. A vállalat saját pékségében diétás termékeket is előállít, és munkatársai ugyanazt fogyasztják, mint a gyerekek, ezzel is garantálva a minőséget. Kiadó: Cube-Élmény Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.