Ötmillió adag étel után sem változik a recept
Budapest, 2025. december 17., szerda - Több mint fél évszázada változatlan ízekkel szolgálja vendégeit az Óbudai Lacikonyha, amely 1972-es alapítása óta a hagyományos magyar konyha egyik állandó pontja.
Az étteremben az elmúlt évtizedekben több mint félmillió csirkecomb és összesen mintegy ötmillió adag étel készült. A legkeresettebb fogások továbbra is a rablóhús, a pecsenye és a fasírt, de a hurka és a kolbász is népszerű. Tamás, a tulajdonos szerint a vendégek nem újdonságot, hanem otthonos ízeket keresnek. A minőséget ma is személyesen ellenőrzi az alapító, Éva néni, miközben az étterem óvatos modernizációval, de változatlan receptúrákkal működik tovább. Kiadó: Cube-Élmény Kft. ------------------------------------------------------------------- A Nemzeti Közleménytár oldalán található közlemények nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a közlemény beadója a felelős. A közlemények forrásmegjelöléssel (NKT) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Az NKT szolgáltatással kapcsolatban további információt az nkt@dunamsz.hu elektronikus levelező címen kaphat.