2024. szeptember 17., kedd 8:12

Arne Slot elégedett Szoboszlaival, de gólokat vár tőle

Arne Slot, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett Szoboszlai Dominik teljesítményével, ugyanakkor gólokat vár a magyar válogatott csapatkapitányától.

Erről az AC Milan elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón beszélt a csapat kispadjára júliusban érkezett holland szakember.

"Szoboszlai főleg a labda nélküli játékunkban vállal nagyon fontos szerepet, kiválóan gyakorol nyomást az ellenfelekre. Amin javítanunk kell, az a támadó játéka, hogy hatékonyabb legyen elöl. Tavaly háromszor talált be a bajnokságban, liverpooli támadó középpályásként több gól kell legyen a célja, de elégedett vagyok vele és biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdi gyűjteni a gólokat, hiszen minőségi játékosok veszik körül" - nyilatkozta a 46. születésnapját a meccs napján ünneplő tréner.

A 23 éves Szoboszlai kedden este karrierje 50. tétmérkőzését játszhatja a Liverpool színeiben, a Vörösök 21 órától az AC Milan otthonában lépnek pályára az első alkalommal ligarendszerben zajló BL nyitónapján.


Borítókép: Budapest, 2024. szeptember 10. Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. szeptember 10-én. MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik
Liverpool
A Magyar Távirati Irodát 1881-ben alapították. Működését az Országgyűlés biztosítja.

Árvíz Vonal

Telefon: 06 80 204-240


Ha szeretne többet látni, regisztráljon az mti.hu-ra!

Minden regisztrált felhasználó 10% értékű levásárolható kupont kap az MTVA TV Maci-boltban!

Ha szeretne még több tartalmat látni, látogassa meg a hirado.hu oldalát!