2024. szeptember 25., szerda 20:02

Európa-liga - Szalai bekerült a Ferencváros védelmébe

Szalai Gábor bekerült a védelembe a Ferencváros csapatában, amely szerda (ma) este az Anderlecht otthonában kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában.

Labdarúgó MOL Magyar Kupa - Budafoki MTE - Ferencváros TC
Budapest, 2024. szeptember 15. Merényi Ádám (jobbra), a Budafok és Szalai Gábor, az FTC játékosa a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában játszott Budafoki MTE - Ferencváros TC labdarúgó mérkőzésen Budafokon 2024. szeptember 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Pascal Jansen vezetőedző számára sérülés és eltiltás miatt a hátsó alakzat összeállítása okozhatott fejtörést, végül a magyar hátvédnek szavazott bizalmat a védelem tengelyében.

A támadósorban továbbra is csak a cserék között szerepel a brazil Matheus Saldanha, aki az eddigi két fellépésén három gólt szerzett. Elöl a magyar válogatott támadója, Varga Barnabás lesz a center, aki a két szélről Adama Traorétől és Kady Borgestől várhat támogatást.

A találkozó 21 órakor az osztrák Julian Weinberger sípjelére kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Nemzeti Sportrádió és a Kossuth Rádió is élőben, ingyen, regisztráció nélkül közvetíti.

A Ferencváros összeállítása:

Dibusz - Botka, Cissé, Szalai, Ramírez - Rommens, Abu Fani - Traoré, Zachariassen, Kady - Varga B.


Borítókép: Brüsszel, 2024. szeptember 24. A Ferencváros labdarúgócsapatának edzése a brüsszeli Lotto Parkban 2024. szeptember 24-én. A csapat másnap a brüsszeli Anderlecht ellen lép pályára az Európa-liga alapszakaszának nyitókörében. MTI/Kovács Tamás

nemzetközi labdarúgás
Európa-Liga
Ferencváros
Szalai Gábor
A Magyar Távirati Irodát 1881-ben alapították. Működését az Országgyűlés biztosítja.

Ha szeretne többet látni, regisztráljon az mti.hu-ra!

Minden regisztrált felhasználó 10% értékű levásárolható kupont kap az MTVA TV Maci-boltban!

Ha szeretne még több tartalmat látni, látogassa meg a hirado.hu oldalát!